jausmas. Mes buvome beveik panikuoti. Ką darytų mūsų klientai, jei negalėtume greitai to išsiaiškinti? Ar jie mus paliktų? O kaip su įmonės pajamomis? Ar tai buvo pakankamai įtempta, kad mane paveiktų? Galiausiai viskas pavyko, bet koks išbandymas! „Google“ Florida buvo dar viena sunki situacija. Tai įvyko prieš pat pagrindines šventes. Tai tikrai pribloškė daugumą mūsų klientų, kurių daugelis turėjo el. prekybos svetaines, kurias tikrai reikėjo parduoti per šventinį sezoną.
Floridai įveikti prireikė daugiau laiko nei AltaVis Pirkite telefonų sąrašą ta juodajam pirmadieniui ir ne tik reitingavimo ir eismo požiūriu, bet ir klientų praradimu. Netrukus po Floridos „Yahoo“ nusprendė pakeisti savo mokamą įtraukimo programą iš metinio mokesčio į metinį mokestį ir mokestį už apsilankymą. Spėju, kad „Google“ naujinimų pavadinimai buvo pateikti abėcėlės tvarka, kaip ir uraganų, dera, kad mus smarkiai nukentėjo šie du iš eilės ir jautėmės taip, lyg išgyventume uraganų sezoną. Iki pasimatymo 10 Dabar, kai praleidau šiek tiek laiko žvelgdamas atgal, galvodamas apie paieškas, savo karjerą ir interneto raidą, negaliu atsistebėti apie artėjančius pokyčius ir ypač apie tai, kas laukia paieškos.
Galbūt po kokių 10 metų parašysiu tęsinį ir dar ilgiau pasivaikščiosiu paieškos atminties juosta. Planuoju tada būti šalia. SEOmoz tikriausiai vis dar bus čia. Tikimės, kad taip pat. Jei turėčiau atspėti, sakyčiau, kad šis įrašas „Google“ užims 2 vietą pagal [darren slatten] dar dienai nesibaigus. Tai reiškia, kad kiekvienas, kuris „Google“ naudos vardą „Darrenas Slattenas“, matys kažką panašaus: Darrenas Slattenas šlykštus Ar aš dėl to nerimauju? Nr. Vienintelis dalykas, kuris man kelia nerimą, yra didelė tikimybė, kad Google SERP taip neatrodys.
Kambaryje buvo mažytė užuomina ar pražūties
-