kad kiekviena nuoroda aiškiai nukreipia Kaip ir planuota. Dabar turiu įvesti šiek tiek logikos į šią problemą ir pabandyti suprasti, kodėl „Google“ tai daro su manimi. Tačiau prieš bandydami išsiaiškinti, kodėl, norėdami greitai išspręsti šią problemą, į healthplanone.com įtraukėme 301 peradresavimą adresu healthplanone.com/index.html. Greitas ir paprastas pataisymas, nors rezultatai dar negrįžta. Na, aš atlikau nedidelį tyrimą. Matyt, yra ir kitų žmonių, kurie turėjo tą pačią problemą.
Negaliu tiksliai nuspėti, kodėl „Google“ padarė šį pakei Telefono numerių biblioteka timą mano svetainėje, o ne visų kitų. Atrodo, kad tai gana retas atvejis, o kiti jį patiria gana retai. Bet aš padariau išvadą, kad „Google“ gali pamažu keisti nuorodų peržiūros procesą. Jei „Google“ pradės fiksuoti visas jūsų nuorodas adresu homepage.com/index.html, ji galės užfiksuoti visas jūsų nuorodas nepraleisdama nė vienos. Be to, tai gali padėti „Google“ peržiūrėti abi svetaines, nežiūrint jų kaip pasikartojančio turinio. Bet kokių minčių? Seniai nereklamavau SMX renginio SEOmoz, bet darbotvarkė ir galimybė Londone ( gegužės 18 ir 19 d.
– tik 2 savaitės) yra per gera, kad ją praleisčiau. Jei turite paieškos rinkodaros personalą bet kurioje JK, išlaidos ( 890 GBP su 10% nuolaida SEOmoz PRO nariams ) neabejotinai padidins IG. Paaiškinsiu kodėl: Tai yra Advanced Conference Go pažiūrėkite į dviejų dienų sudėtį . Sesijos, pranešėjai ir medžiaga yra aukšto lygio. Manau, kad Chrisas Shermanas pripažino, kad dalyviai vis labiau išmano ir ieško žinių bei taktikos iš šios srities. Jis parengė laidą, kurioje garantuoju, kad net toks kaip aš pats pateiks pakankamai daug naujos informacijos.
Peržiūrėdamas visas šias nuorodas pastebiu
-